De Comedyfabriek

Binnen de Comedyfabriek ontpopt Cor Wiesnekker zich tot een conferencier en stand-up comedian die de lachers sowieso op zijn hand krijgt. Breng uw receptie of personeelsfeest naar een nieuw niveau en maak kennis met zes hilarische types. Ze brengen roering en plezier. Ze zijn ondeugend, ontluikend en prikkelend. En er blijft altijd iets om over na te denken.
 
De typetjes van de Comedyfabriek Majoor de Moker Ricold van Boeschoten Louis Michels Lodewijk de Butler Job de Veluweranger Yousef Alcabari

Majoor de Moker

Niemand kan om hem heen. Majoor de Moker heeft een lange legercarrière achter de rug en is nu klaar om uw receptiegasten, personeelsleden, teamleden en werknemers het onderste uit de zak te geven. Keihard natuurlijk. Maar wel vol overgave om zijn toehoorders tot grootse prestaties te brengen. Want presteren, daar gaat het toch om in het leven.
 

Ricold van Boeschoten

Ricold van Boeschoten zwerft door het land met niet meer dan een fles bier en een Aldi-tas. Snuffelend in prullenbakken en brievenbussen komt hij alles te weten. Ook over de gasten van uw personeelsfeest of receptie. Met de informatie die hij heeft, weet Ricold zijn publiek op innemende wijze op de hak te nemen. Hilarisch. Onuitwisbaar. En raak!
 

Louis Michels

Fuseer de twee topcoaches Louis van Gaal en Rinus Michels tot één personage. Dan krijg je Louis Michels, een trainer en voetbalcoach met een superscherp oog voor detail. Nadat hij jarenlang zijn team op scherp zette op het veld, is hij er nu voor u. Met gortdroge humor en positieve drive haalt hij alles uit uw mensen wat er in zit. Een onvergetelijke peptalk.
 

Lodewijk de Butler

Een goed feest begint bij de deur, met een goede ontvangst. Lodewijk de Butler verwelkomt uw gezelschap op onnavolgbare wijze. Interactief. Vol improvisatie. De Butler helpt uw gasten om ook een moment te nemen even goed naar zichzelf te kijken. Geschikt voor al uw feestelijke evenementen, maar zeker ook voor uw bruiloftsfeest.
 

Job de Veluweranger

Nadat hij veertig jaar op lijn vijf zat in de Arnhemse binnenstad, heeft Job zich een nieuwe carrière aangemeten. Hij neemt uw gezelschap mee in de wondere wereld van de Veluwse natuur. Op zoek naar rustpunten en inspiratie. Van Job krijg je niet echt hoogte, maar wie even met hem oploopt, ligt al snel dubbel van het lachen. Maar Job houdt u bij de les want hij heeft écht iets te vertellen.
 

Yousef Alcabari

Een vreemde snuiter op uw (feest)locatie. Al heel snel komen uw gasten oog in oog met hem te staan. Yousef Alcabari is de Turkse schoenpoetser die eigenlijk maar één doel heeft. Uw schoenen laten glimmen als appeltjes in de zon. Yousef spreekt en verstaat geen Nederlands, maar is toch in staat om de conversatie met uw gasten aan te gaan. Hoe? Laat u verrassen.