De Motivatiecoach

Communicatie. Teamwork. Humor. En een grote dosis lef. Dat zijn de waarden die elke ondernemer en manager zou moeten uitbuiten in zijn of haar organisatie. De motivatiecoach steekt de thermometer in uw onderneming en haalt het beste uit uw mensen naar boven. Met verrassend veel humor, maar wel met een missie die bloedserieus is.
 

Improvisatietalent

Meer...

Training ja-zeggen

Meer...

Humor op de werkvloer

Meer...

Lichaamstaal is altijd echt

Meer...

Laat je teamlid schitteren

Meer...

Durf te falen

Meer...

Improvisatietalent

Cor Wiesnekker heeft een lange carrière in het improvisatietheater. Zijn workshop ´Improvisatie´ helpt uw mensen letterlijk naar een nieuw niveau van committent, zelfkennis én teamgevoel. Laat u verrassen door uw eigen talent. Haal alle spontaniteit, fantasie, creativiteit en plezier weer naar boven en uw team zal nooit meer hetzelfde zijn. 
 

Lichaamstaal is altijd echt

Non-verbale communicatie geeft de doorslag in een verkoopgesprek, vergadering of één-op-één-conversatie. Uiterlijk, kleding, houding, gebaren en mimiek zijn voor 59 procent bepalend in de indruk die een ander van u krijgt. Maar liefst 38 procent wordt bepaald door spreekvaardigheid, stemregister, beklemtoning en modulatie. Slechts 3 procent door wat u werkelijk zegt. Deze training haalt het beste in uw mensen naar boven. In bewustwording én uitstraling!

Training ja-zeggen

Ja zeggen. Heb je daar een training voor nodig? Ja. Het is verbazingwekkend om te zien dat bijna elke ja een ‘maar’ mee krijgt. Dat terwijl die ‘maar’ helemaal niet aan de orde is. Positiviteit is een niet te onderschatten kracht in uw organisatie. Train uw team er in om de ‘maar’ achterwege te laten en voortaan synergie en positiviteit de boventoon te laten voeren in elk gesprek binnen uw organisatie. Dus kom maar op en zeg ‘ja’.

Laat je teamlid schitteren

Wie wil oogsten zal eerst moeten zaaien. Deze natuurwet heeft alles te maken met succesvol ondernemen. Opbloeien in je netwerk, bedrijf of organisatie begint niet bij jezelf, maar bij de ander. Laat uw team ontdekken wat er gebeurt als we in staat zijn om anderen te laten schitteren en stralen. De Motivatiecoach heeft alles in huis om deze ommekeer te maken in uw organisatie. Zijn motto? Wie goed doet, goed ontmoet. En ook dat is een natuurwet. 

Humor op de werkvloer

Humor op de werkvloer heeft een enorm effect op uw resultaat. Lachen is aanstekelijk, werkt positiviteit uit en verfrist de geest. Maar lachen kan je ook leren. De Motivatiecoach brengt uw team onbedaarlijk aan het lachen en laat zien dat de lach een zeer effectieve manier is om contact te krijgen. En echt contact met uw klant, prospect, collega, werkgever… is dat niet een van de belangrijkste succesfactoren?

Durf te falen

Iedereen mag fouten maken. We zeggen het gemakkelijk, maar is dat ook echt zo? Wist u dat je van fouten kunt genieten? Dat ze uw organisatie, uw mensen en uw kwaliteitsniveau naar een hoger plan kunnen tillen? In deze boeiende bedrijfstraining laat de Motivatiecoach zien dat falen noodzakelijk is om te ontwikkelen. Zonder fouten komt u nooit tot iets nieuws. Durf te falen